Od Balkanske ruže do zlatne jabuke

Da li vam se ponekad čini da vam je stvarnost “tesna” ili da vas okolnosti jednostavno nadilaze?

Da li sebi često postavljate pitanje “ko je i kada ugasio iskricu”? Možda povremeno osećate da vam je život prošao a da ga niste ni živeli?

Baš tako sam se i ja osećala dok nisam prošla kroz proces lične transformacije.

Sve što sam radeći na sebi spoznala, postigla, naučila, unela sam u program “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke” jer sam i sama nekada bila žena koja je umorna, koja je izgubila vezu sa svojim istinskim bićem i ima problem da se pouzda u sebe, koja sumnja u sopstvenu vrednost i muče je osećanja krivice, strahovi i nesigurnost.

Fizički simptomi su u stopu pratili moja osećanja. Baš kao i stvarnost, koja mi se nikako nije dopadala. U to vreme nisam shvatala da su u pitanju bili samo odrazi mog unutrašnjeg stanja.

Tek kasnije sam postala svesna da su me neko više vođstvo i moja intuicija nepogrešivo vodili putem kojim je trebalo da prođem.

Tako sam prvo, baveći se sobom stekla sertifikat životnog trenera po metodi Dubinskog koučinga.

Osetila sam da mi se otvaraju vidici, da sam porasla. Sledeće je bila obuka za NLP Practitioner koja mi je dala potrebnu strukturu i više razumevanja života i odnosa.

U međuvremenu sam pohađala brojne radionice, izučavala određena učenja, sve ih primenjujući na sebi. I najzad, obuka iz Intuitive&Success Coaching-a pomogla mi je da povežem sva svoja znanja i sve delove sebe u skladnu celinu.

Ipak, još mi je nešto izmicalo, osećala sam da mi je potrebna veza sa nečim mnogo dubljim, sa tlom, sa predačkim zapisima da bih konačno razumela i prihvatila sebe.

Tako je nastao moj autorski program “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke“, prilagođen upravo specifičnostima i nasleđu ovih naših prostora.

Naziv programa mi se prosto javio jednog dana dok sam gledala ruže u svom dvorištu. Neke su stajale dostojanstveno, divnih latica i boja, druge su već ostajale bez svojih raznobojnih listića i izgledale precvalo dok se neke od njih nisu nikad ni otvorile a već su počele da venu.

Pomislila sam kako smo mi žene iz ovih predela u mnogome kao te ruže, samo poneka očuva lepotu, dostojanstvo i sve latice dugo vremena.

Druge su pre sklone da predaju svoju ličnu moć nego da je koriste, zarobljene u stegama okruženja i kolektivnog nesvesnog.

Neke ostare pre vremena neke se nikad i ne rascvetaju iz straha od povrede. Svima je zajedničko osećanje da im je život prošao a da ga nikad nisu ni živele. Nekada sam se i sama tako osećala i bilo mi vrlo poznato koliko nas to čini nemoćnim u sopstvenim očima.

Program se sastoji od ukupno 8 modula sa po 3 predavanja i održava se iz dva dela.

Osmišljen je tako da se sa svakim modulom ide u sve dublje slojeve bića i pokreću sve korenitije promene.

Prvi deo se bavi temama kao što su postizanje sklada među svim našim unutrašnjim ulogama, isceljivanja emotivnih i energetskih povreda koje nas drže u prošlosti, osvetljavanje programa krivice i njegovo prevazilaženje, buđenje svesti o svojoj unutrašnjoj vrednosti, prepoznavanje samosabotaža i promena obrazaca koji ih izazivaju, sagledavanje sebe kao dela porodične celine, prihvatanje nasleđa i prevazilaženje uslovljenosti.

Sve ove teme kroz program se obrađuju na emotivnom, mentalnom, energetskom i fizičkom nivou.

Na kraju prvog dela se pomalja naše novo, istinsko biće i možemo da postavimo temelje svoje nove, željene stvarnosti.

U drugom delu programa bavimo se izgradnjom identiteta iz svrhe, ujedinjenjem ženske i muške energije, postavljanjem lične vizije i konkretnim, inspirativnim akcionim koracima za njeno ostvarivanje.

Tokom učešća u programu “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke” proćićete kroz sveobuhvatnu promenu na svim nivoima vašeg bića. Primetićete da, kako vaša energija ojačava i postaje stabilna, osećate veću lakoću i sigurnost, povezanost sa sobom.

Prijavite se na program "Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke"

Nakon programa možete očekivati potpuno drugačije prihvatanje svakodnevice, primetićete svakog dana kako uživate u životu, dišete punim plućima i ostvarujete zdrave i kvalitetne odnose.

Naučićete da volite sebe i sva svoja iskustva, da postavljate granice iz uvažavanja umesto iz straha, razumećete da vi niste vaše okolnosti, daćete sebi pravo na zadovoljavanje svojih potreba, ustanovićete sopstvenu meru života.

Ukoliko osećate da je došlo vreme da živite svoje istinsku vrednost iz slobode i zabave, da ostvarite svoje najviše potencijale, povratite unutrašnju moć i svojoj svakodnevici i odnosima vratite dostojanstvo, prijavite se na transformativni program “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke“!