mera zivota

Kraj godine se ubrzano približava i mnogi od nas sa žaljenjem primećuju da ono što su postavili kao plan i cilj za ovu godinu i dalje je ostalo na nivou želje. 

Bilo bi potpuno pogrešno pomisliti da smo na neki način obeleženi, nesposobni da ostvarimo ono što nam je važno ili da se nešto urotili protiv nas.

Isto tako nam ne bi koristilo ni da zapnemo iz petnih žila i u tom zapinjanje zaboravimo šta je smisao svega što radimo.

Pre svega valjalo bi da se zapitamo da li su ti ciljevi, planovi, ambicije i želje zaista naši i koja je to suštinska vrednost koju dobijamo njihovim ostvarivanjem.

Mnogo puta smo čuli da se preko postignuća  dokazujemo, sebi ili drugima. 

  • Da zaobilaznim putevima  pokušavamo da osvojimo nešto što nam izmiče.
  • Da nam se čini kako ćemo dobiti svoja prava kada konačno realizujemo to nešto.

Prava je istina da nam se to događa jer još nismo otkrili SOPSTVENU MERU ŽIVOTA. 

I sada mogu da se setim osećaja zgrčanosti u želucu, uznemirenosti u predelu srca i oznojenih dlanova, dok sam sam u prošlosti pokušavala da bustujem svoje samopouzdanje radi postizanja ciljeva koji su bili produkt mog EGA, strahova da ću biti manje vredna ukoliko ih ne ostvarim.

Prošle su godine i ono što sam naučila jeste da slušam glas svog UNUTRAŠNJEG BIĆA, da kada imam svoju MERU, ništa ne može da me udalji sa mog puta, jer je on jedinstven i meni namenjen. Da se na ovaj put stupa kada sa sebe skinemo lažne ambicije, potrebe da se zaklanjamo iza svojih uloga ili da se ugledamo kako bismo bili prihvaćeni.

Želim da sa tobom podelim svoje znanje i iskustvo i pomognem ti da i TI otkriješ SOPSTVENU MERU ŽIVOTA i naučiš da  je koristiš u svim životnim prilikama. 

Pridruži mi se 12.12. 2021. u 12h na ONLINE radionici: 

Postavi ciljeve za narednu godinu čije će ti ostvarenje doneti ne samo spoljašnji već i unutrašnji rast i radost. 

Reč CILJ u korenu ima pojam CEO, što znači da njihovo ostvarivanje treba da nam, umesto odvojenosti, donese iskustvo CELOVITOSTI.

Ova radionica pomoći će ti da: 

  1. Otkriješ šta se krije iza tvojih želja, 
  2. Prepoznaš svoje potrebe,
  3. Osetiš  šta znači izraz “naći sreću svoju”,
  4. Primetiš na koje načine bežiš od sebe,
  5. Osvestiš zašto često imaš potrebu za opuštanjem,
  6. Dođeš u dodir sa sobom,
  7. Odrediš i postaviš svoju meru.
  8. I ono NAJVAŽNIJE, da živiš u skladu sa njom!

ALEKSANDRA VELIMIROVIĆ JANAKIEVSKI

Ukoliko osećaš da je došlo vreme da se povežeš sa sobom i napraviš skicu svog života iz stanja istinitosti, pošalji odmah poruku na balkanenergyretreat@gmail.com ili to učini putem kontakt forme ispod.

Cena radionice je 3000 dinara.

Prijave su moguće do 10.12.2021. U 16h.

Broj mesta je ograničen i potrebno je na vreme da se prijavite. Ko nije u prilici da prisustvuje radionici, biće mu poslat snimak.

ČEKAM TE 12.12. u 12h!

Aleksandra Velimirović Janakievski

TVOJ SPRITUALNI MENTOR

Prijava na ciklus "Olakšaj sebi, otkrij sopstvenu meru života"