Retreat Gorska Vila

Ponekad nam se čini da je naš rezervoar energije ispražnjen, osećamo se bezvoljno i iscrpljeno, obaveze nas nadilaze i jedino želimo da pobegnemo od svega.

Ovo su jasni znaci da nam je neophodno da nađemo utočište u kome možemo da obnovimo svoju energiju.

Baš tako, da pobegnemo, tamo gde su šume i potoci, gde se čuje cvrkut ptica i vide zvezde. Na takvim mestima, gde je priroda mera duhovnosti, spajamo se sa bezgraničnom izvorom energije tla i sa lakoćom budimo svoja drevna znanja i ličnu moć.

Retreat Gorska vila deo je procesa ličnog rasta, obnavljanja energije i povezivanja sa iskonskim znanjima i veštinama žena Balkana.

Najvrednije što smo dobili na rođenju, pored vremena, jeste energija. Dok na vreme ne možemo uvek da utičemo, svoju energiju možemo da čuvamo, čistimo, postižemo i usmeravamo tako da radi za nas i naše najveće dobro.

Od njene količine i protoka zavisi i kvalitet vremena koji provodimo na ovoj planeti. Postojana energija omogućava nam da zakoračimo u prostor viših znanja i darova za koje nismo ni znali da ih imamo.

Drevne ženske veštine kao što su loženje vatre, mešenje hleba, tkanje, pripovedanje, sakupljanje lekovitog bilja nisu samo uobičajeni ženski poslovi već imaju i duboko magijsko i obredno značenje.

Nakon Retreat-a Gorska vila možete očekivati da vaša intuicija postane snažna i budna, energija čista i postojana, da ostvarite podržavajuću vezu sa tlom i da spoznate u sebi duboka znanja i talente kojih niste bili svesni.