fbpx

Da li ti je poznat osećaj da te neka nevidljiva sila drži u mestu, da se stvarnost opire tvojim željama i pokušajima da je promeniš, da se nekako uvek vratiš u istu tačku iz koje si krenula?

Ako je odgovor DA, onda ste na pravom mestu! Ciklus “Priče za isceljenje” osvetliće ti mesta na kojima se kriju tvoji lični „saboteri“ koji te drže daleko od života kakav želiš i zaslužuješ da živiš!

Ko su oni i odakle potiču?

Reč je o odbrambenim mehanizmima, uverenjima i programima koje smo razvili tokom života, dok smo neke jednostavno dobili u nasleđe iz kolektivnog i porodičnog nesvesnog. Obrasci koji su se formirali u našoj ili nekoj od prošlih generacija znatno narušavaju kvalitet života jer smo ubeđeni smo da su to naše istine. Još teže je što ih često nismo ni svesni.

Uglavnom ih osećamo kao telesne senzacije, zastoj energije, promene raspoloženja ili stvarnost koja nas „žulja“.

Kako onda da priđemo ovoj, za nas toliko važnoj oblasti?

Jezik nosi snagu koja može da pokrene ili zaustavi našu energiju, izazove ushićenje, nežnost ili da povredi, može da otvori kanale više svesti i duhovnosti ili da ih grubo zatvori.

Upotreba reči, jezika uopšte, spada među najstarije magijske obrede kroz koje je naš daleki predak opričavao željenu stvarnost ili se štitio od neželjene.

Dok pričamo o nečemu, mi ga istovremeno vajamo, manifestujemo, šireći pritom svoju svest.

Zato se ovim delovima obraćamo jezikom koji im je blizak i istovremeno stvaramo obrasce koji nas podržavaju u kreiranje nove stvarnosti.

Primetila sam da se, nakon što sam i sama prošla rad i čišćenje na svesnom i podsvesnom nivou, najznačajnije informacije kriju upravo u dubokom, kolektivnom nesvesnom i iz tame vrše uticaj na celo moje bivstvovanje, često ostavljajući duboki razdor između onoga čemu sam svesno težila i fizičke realnosti kao njihove posledice.

Danas osećam potrebu da sa tobom podelim svoja iskustva jer znam da se mnogi suočavaju sa istom vrstom težine i izazova.

Kreirala sam način rada za koji je bitno samo jedno: da budeš opuštena i prepustiš se toku priče, u udobnosti svoje sobe. Bilo kakvo predznanje ili iskustvo apsolutno nisu neophodni.

Bitna je jedino tvoja spremnost da osvetliš tamu i raskineš obrasce koji te ograničavaju.

 

  • Na ciklusu dobijaš priliku za dodir sa onim delovima sebe kojima nisi znala kako da priđeš
  • Kodove za njihovo reprogramiranje
  • Stvaranje novih obrazaca koji te podržavaju
Pažljiv odabir tema na svakom narednom predavanju ciklusa “Priče za isceljenje” pomoći će ti da dobiješ nove uvida i proširiš svest.

Rad na sebi možemo uporediti sa zidanjem kuće, ima mnogo faza dok se ne dođe do podizanja krova. Sigurno si se već susrela sa sledećim pojavama i simptomima:

  • Ponekad je potrebno da načinimo samo jedan korak u prostor u kom je promena moguća. Na uvodnom predavanju pod nazivom “Raskovnik čudotvorna trava – inicijacija” proći ćemo kroz inicijaciju u prostor unutrašnje moći i znanja koje smo zaboravili.
  • Vrlo često mi se držimo identiteta, uloga i svojih povreda i nismo spremni da ih pustimo. Mnoge od njih ne prepoznajemo. “Ukleta šuma” je prvo u nizu predavanja na kome ćeš ovladati postavljanjem prioriteta na zdrav način, naučiti da podržavaš sebe i integrisati sve delove u skladnu celinu. Rezultat je osećanje sigurnosti, ispunjenosti i radosti.
  • Nedostatak svesti o sopstvenoj vrednosti u svakodnevnom životu manifestuje se na razne načine. Problemi sa novcem, zatrpavanje obavezama, poricanje sopstvenih potreba, osećanje krivice samo su neke od njih. Na drugom predavanju, pod nazivom “Skriveno blago”, povezaćeš se sa svojom dubokom unutrašnjom vrednošću, onom koja je VEĆ neodvojivi deo tebe i dobićeš moć da je ŽIVIŠ u svakodnevici.
  • Često, usled nedostatka samopouzdanja, imamo problem da postavimo lične granice, patimo od anksioznosti, nedostaje nam jasnoća i odričemo se lične moći ili dozvoljavamo da nama upravlja prenaduvani ego. Predavanje “Drvo jasnoće” pomoći će ti da povratiš ličnu moć, povežeš se sa svojim unutrašnjim glasom, stekneš mir i stabilnost.
  • Samosabotaže su obrasci ponašanja koje je najteže razumeti jer u njima svesni deo, koliko god bio snažan, pozitivan, otvoren, gubi bitku sa nesvesnim, često mračnim, uplašenim, autodestruktivnim. Pitamo se šta nas je nateralo da napravimo određeni izbor, ponovimo grešku, ne povučemo odlučujući potez. Četvrto predavanje “Kamena njiva” snažno obasjava našu vezu sa precima, obrasce koje smo dobili u nasleđe i otvara načine za njihovo prevazilaženje u svim vremenima i dimenzijama. Na ovom predavanju dobićeš ključ za otvaranje ličnih katanaca  i naučiti kako da od težine stvoriš lakoću, od uskraćenosti prosperitet, da strah pretvoriš u poverenje i podršku.
  • Ponekad, mi dozvoljavamo sebi da nas svakodnevica “melje”, da nam životna energija curi i snažno osećamo umor i besmisao. To je zato što ne vidimo prostor za promenu, mogućnost da izađemo iz okolnosti u kojima smo “do guše”. Predavanje “Prolaz bez povratka” upravo osvetljava pukotinu u onome što doživljavamo kao nepromenljivu stvarnost. Nakon ovog predavanja osetićeš kako se pomalja i ojačava tvoje istinsko, unutrašnje biće, snažno podržano i rasterećeno. To je onaj deo tebe koji je kodiran na svetlo, ljubav, obilje i lakoću. Moći ćeš da ga sa radošću prigrliš.
  • Važan deo rada na sebi jeste da omogućimo promeni kroz koju smo prošli  da zaživi u stvarnosti. Dešava se da se baš na tom koraku spotaknemo. Predavanje Gospodarica čarobne bašte snažno podržana energijom grupe, bićeš u prilici da postaviš temelje nove stvarnosti i otvoriš vrata svog bića za blagostanje svake vrste.

 

ALEKSANDRA VELIMIROVIĆ JANAKIEVSKI

Ciklus počinje 20. oktobra i traje 6 nedelja.

Poseban bonus je velika, završna Pripovedaonica u kojoj ćemo zajedno postaviti najbolju verziju sebe i svog života u stvarnost i dopustiti joj da zaživi.

Učešće u ovom ciklusu doneće vam sledeće dobrobiti:

1. Osvetljavanje i potpunu transformacija obrazaca koji utiču na kvalitet vašeg života,

2. Spoznaju da ste neke od njih jednostavno dobili u nasleđe i da zapravo nisu vaši,

3. Buđenje vaših skrivenih darova i veština i povezivanje sa njima,

4. Povećanu jasnoću o tome ko ste vi zaista, šta je ono čemu istinski težite i kako da to i ostvarite.

Cene i način prijave:

Za sve uplate do 05.09. cena je 149 eur.

Poseban bonus su 2 dodatne lične konsultacije sa Aleksandrom Velimirović Janakievski i perzonalizovana meditacija koju možete iskoristiti bilo kad u toku godine ( vrednost bonusa iznosi 100 eur). Za sve koji se upišu do ovog datuma ostvaruju popust od 20% na program “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke” 

Za sve uplate od 06.09 – 30.09. cena je 179 eur

Poseban bonus je jedna lična konsultacija sa Aleksandrom Velimirović Janakievski i perzonalizovana meditacija koju možete iskoristiti bilo kad u toku godine ( vrednost bonusa iznosi 70 eur). Za sve koji se upišu do ovog datuma ostvaruju popust od 20% na program “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke” 

Za sve uplate od 01.10 – 15.10 cena je 209 eur

Za sve koji se upišu do ovog datuma ostvaruju popust od 20% na program “Od Balkanske ruže do Zlatne jabuke” 

Svoje mesto na ovom jedinstvenom ciklusu možeš obezbediti tako što ćete popuniti prijavnu formu na dnu ove strane. 

 

 

 

Nakon ovog ciklusa tvoje nesvesno počeće da ti se obraća putem simbola, znakova pored puta i onoga što nazivamo slučajnostima.

Tvoj kanal za komunikaciju postaće otvoreniji a tvoja intuicija izoštrenija.

Možeš početi da opažaš nove relacije i mogućnosti i osetiti veće poverenje u sebe.

 

Aleksandra Velimirović Janakievski

TVOJ SPRITUALNI MENTOR

Prijava na ciklus "Priče za isceljenje"