Ciklus Priča za Isceljenje

Aleksandra Velimirović Janakievski

Šta je ovaj program?

Ciklus priča za isceljenje je holistički program koji koristi moć priča kao sredstvo za duboko samoproučavanje, oslobađanje starih obrazaca i postizanje unutrašnjeg isceljenja. Kroz niz priča, učesnici imaju priliku da istraže svoje duboko ukorenjene obrasce, suoče se sa ličnim izazovima i pronađu nove načine razmišljanja i delovanja.

Kome su priče namenjene?

Priče su namenjene svima koji žele da prodru dublje u svoje lične procese, da rastu emocionalno, duhovno i mentalno, i pronađu isceljenje na svom putu. Program je otvoren za sve koji su spremni na introspekciju i transformaciju.

Kako sam došla na ideju da to pokrenem?

Ideja je proizašla iz mog iskustva tokom perioda ličnih preobražaja. Otkrivanje priča svojih predaka i prenošenje tih priča kroz pripovedanje postalo je moje sredstvo oslobađanja i isceljenja.

Koja je svrha ovog programa?

  • da pružim učesnicima alate za samoproučavanje i isceljenje kroz moć priča
  • da pomognem ljudima da pronađu svoje unutrašnje resurse
  • prevaziđu ograničavajuće obrasce
  • ostvare pozitivne promene u svom životu

Zašto je ovaj program poseban u odnosu na sve druge koji postoje na tržištu?

Ovaj program se ističe svojim jedinstvenim pristupom isceljenju putem priča. Kroz duboko emotivne i simbolične priče, učesnici imaju priliku da se povežu sa delovima sebe kojih možda nisu ni svesni i da iscele duboko ukorenjene emotivne rane.

Koje vrednosti promoviše?

Program promoviše vrednosti samoprihvatanja, empatije, isceljenja i unutrašnjeg rasta. Ostvarivanje bliskosti sa porodičnim sistemom iz koga potičemo daje neopisivo osećanje ukorenjenosti i unutrašnje snage. Kroz priče, podstiče se razumevanje sopstvenih i tuđih izazova, kao i razvoj saosećanja prema sebi i drugima.

Koje benefite pruža?

Učesnici programa imaju priliku da pronađu dublje razumevanje sebe, oslobode se emocionalnih tereta, razvijaju emocionalnu inteligenciju, i kreiraju pozitivne promene u svom životu. Priče služe kao katalizator za unutrašnji rast, samoprihvatanje i isceljenje.

Zakažite konsultaciju

Tu samo za vas ako imate bilo kakva pitanja