Moj Zakonik

Aleksandra Velimirović Janakievski

Šta je tačno ovaj program?

Moj Zakonik je šestonedeljni intenzivan kurs namenjen ženama koje žele da postanu vladarke svog života i teže potpunom osnaženju. Kroz sedam modula, definišemo temelje Nove Ja, fokusirajući se na kreiranje ličnog Zakonika koji reguliše svaku sferu života – od odnosa i okolnosti do slobodnog vremena, posla, finansija i zdravlja.

Kome je namenjen? 

Ovaj program namenjen je ženama koje su odlučile da postanu Kraljice svog života. Bez obzira da li već dugo radite na sebi ili ste na početku ove transformacije, “Moj Zakonik” je namenjen svim ženama koje žele viši kvalitet života i spremne su da postave pravila kako im životne okolnosti ne bi diktirale sudbinu.

Kako sam došla na ideju da to pokrenem?

Radim sa ženama već celu deceniju i osetila sam potrebu da kreiram program koji će im pružiti konkretne alate za postizanje unutrašnje ravnoteže i ispunjenog života. “Moj Zakonik” je plod dugogodišnjeg iskustva rada s ženama koje teže da postanu Kraljice svog života.

Koje vrednosti ističe?

Program promoviše vrednosti poput preuzimanja lične odgovornosti, samopouzdanja, ljubavi, obilja i slobode. Cilj je osnažiti žene da preuzmu kontrolu nad svojim životima i postanu lideri u sopstvenom kraljevstvu.

Koja je tvoja svrha sa ovim programom?

Svrha “Mog Zakonika” je da omogućim ženama da stvore svoj lični Zakonik življenja, da se oslobode starih obrazaca, upravljaju svojim reakcijama, osećanjima i energijom, te da žive život pun ljubavi, obilja i samopoštovanja. Moj lični poziv je da ih sprovedem putem kojim sam i sama prošla.

Koje benefite pruža? Šta se dobija na programu?

Učešće u programu “Moj Zakonik” donosi niz benefita, uključujući jasno definisane temelje za Novo Ja, sposobnost praćenja glasa sopstvenog bića, postavljanje jasnih pravila za sebe i druge, čuvanje ličnih granica, upravljanje reakcijama, oslobađanje straha i stvaranje prostora za ljubav i poverenje. Kroz šest nedelja, žene će naučiti kako da se uspešno sprovode promene i stvore svoj lični Zakonik življenja.

Zakažite konsultaciju

Tu smo za vas ako imate bilo kakva pitanja