Poziv

Aleksandra Velimirović Janakievski

Šta je ovaj program?

Program “Poziv” je jednogodišnja obuka namenjen ženama koje osećaju potrebu da se zaustave, naprave retrospektivu svog životnog puta i prepoznaju svoje trenutnu etapu razvoja. Kroz dvanaest meditativnih predavanja, učesnice će imati priliku da se povežu sa svojim unutrašnjim bićem, prepoznaju svoje najdublje želje i prevaziđu izazove koji ih drže izvan prostora samopouzdanja i slobode.

Kome je namenjen?

Program “Poziv” je za žene koje osećaju potrebu da naprave novu mapu svog životnog puta, koje se suočavaju sa promenama, ali ne znaju u kom smeru treba da krenu. Idealan je za one koji žele da posvete dvanaest meseci suštinskoj promeni. Važne etape su prepoznavanje svojih potreba, upoznavanje sa strahovima i izazovima, kao i postavljanje novih ciljeva kroz buđenje ličnih resursa.

 

Kako sam došla na ideju da to pokrenem?

Odlučila sam da pokrenem program “Poziv” jer sam primetila potrebu žena za zaustavljanjem i introspekcijom. Osećaj da je važno sagledati put kojim smo prošle i prepoznati svoje dostignuće postao je ključan u procesu ličnog rasta.

Koja je tvoja svrha sa ovim?

Moja svrha sa programom “Poziv” jeste da pružim ženama prostora da predahnu, da prepoznaju svoje trenutno stanje, suoče se sa strahovima i izazovima, i postave nove ciljeve. U redu je da neke periode i okolnosti prihvatimo kao deo životnog puta i učenja bez potrebe da ostanemo u stanju uslovljenosti. Želim da im pomognem da osete radost i lakoću unutrašnjeg rasta, prepoznajući jedinstveno iskustvo prolaska kroz cikluse promena i postizanja željenog stanja ili cilja.

Koje vrednosti promoviše?

Program “Poziv” promoviše radost samospoznaje, hrabrosti da se suočimo sa strahovima, slobode u postavljanju novih ciljeva i razumevanje sopstvenog putovanja. Kroz dvanaest meseci, radimo na sticanju jasnoće, bliskosti sa sobom ii spremnosti za nastavak puta, integrišući iskustva i benefite koje smo stekle.

Koje benefite pruža?

Učešće u programu “Poziv” omogućava vam da stvorite vreme i prostor samo za sebe, da se povežete sa svojim unutrašnjim bićem, prepoznate svoje izazove, i postavite nove ciljeve. Dvanaest meditativnih predavanja vodiće vas kroz proces razrešenja, omogućavajući vam da prepoznate svoja najveća iskušenja i prođete kroz njih na bezbolan način. Na kraju programa, osetićete jedinstveno iskustvo radosti i lakoće povratka sebi, stvarajući rutinu ličnog rasta.

Zakažite konsultaciju

Tu smo za vas ako imate bilo kakva pitanja