Lične Konsultacije

Novembar je mesec ličnih konsultacija, zato sam za vas pripremila POSEBAN poklon!

Preuzmi meditaciju za otkrivanje blokada i dobićeš potpuno besplatnu analizu! Meditaciju možeš pogledati ovde:

Nakon meditacije možeš mi poslati svoje uvide i stanje iz meditacije na mejl

hello@balkanenergyretreat.com

U roku od nekoliko dana dobićeš odgovor gde se nalaze blokade koje te drže dalje od života po sopstvenoj meri.

Lične konsultacije traju oko sat i po vremena. U prvom delu kroz razgovor utvrđujemo koje su vaše izazovne teme, gde treba da se osnažujete i gde leže vaši najveći potencijali. U ovom radu kombinujem različite pristupe i tehnike u zavisnosti od situacije.

U sklopu konsultacije zajedno kreiramo vaš lični dnevni ritual koji vas podržava i čuva vašu energiju.

Takođe, u radu na vašoj temi vodim vas kroz personalizovanu meditaciju, koju dobijate u vidu snimka tako da možete da je radite svakodnevno.

Za većinu nas najveći izazov i istovremena najveću sreću predstavlja upravo da otkrijemo sopstvenu „meru života“.

Bilo da to za nekoga znači postavljanje i ostvarivanje vrlo visokih ciljeva ili ušuškanu svakodnevicu, najbitnije je da tu „meru“ postavimo iz stanja mira i centriranosti.

Povređeni ili uplašeni ego, nezalečene povrede i nasleđeni strahovi deo su obrazaca koji nas sputavaju da budemo iskreni sa sobom i odvažni u prihvatanju sebe.

Lične konsultacije pomažu vam da dobijete jasnoću o tome čemu stremi vaše istinsko biće i šta ga raduje, prepoznate uslovljenosti koje oblikuju vašu fizičku stvarnost i dopustite sebi da razvijete ličnu viziju. Iz ovog stanja realizacija postaje laka jer kreirate sa uživanjem i iz slobode izbora.

Pored razgovora o vašoj temi i utvrđivanja gde su i kako nastale blokade, kroz personalizovane meditacije, razvojne zadatke i stvaranje ličnih rituala popećete se, korak po korak,  na više i ispunjenije nivoe postojanja.

Ponekad, na životnim raskršćima dešava se da stanemo jer ne znamo na koju stranu da se uputimo. To može dovesti do umora, besa, nestrpljenja i samomržnje.

Kada jednom osvestite svoju unutrašnju vrednost i probudite ličnu moć nedoumice i strah od neuspeha odlaze u prošlost jer vi postajete osoba koja zna da uvek može da se pouzda u sebe. Na toj tački počinju sigurnost i lakoća.