Lične Konsultacije 

Aleksandra Velimirović Janakievski

Zašto je najbolje krenuti u rad sa sobom baš sa konsultacijama?

Upoznavanje i samoprihvatanja putem ličnih konsultacija pruža personalizovan pristup isceljenju, omogućavajući pojedincu da direktno razgovara o svojim izazovima i ciljevima. Kroz dijagnostiku, mentor vam pomaže u prepoznavanju suštinskih pitanja, pružajući jasnoću u periodu intenzivnih promena.

Šta se dobija?
Učesnici dobijaju dublje razumevanje svojih suštinskih potreba, osvetljavanje novih uglova sagledavanja, te personalizovanu meditaciju usmerenu ka njihovoj temi. Osećaj olakšanja i podrške prilikom prerade težine ukazuje na pokretanje energije ka pročišćenju i promeni.

Kome su namenjene?
Lične konsultacije su namenjene svima koji žele personalizovanu podršku u suočavanju sa izazovima, razumevanju svojih suštinskih potreba i postizanju jasnoće u periodima promena. Preporučuje se kombinovanje sa Balkan Energy Retreat programima.

Koje rezultate mogu da očekuju?

  • dublje uvide u svoje izazove
  • olakšanje od težine pritiska
  • personalizovane razvojne zadatke
  • preporuke za dalji napredak
  • proces se odvija postepeno
  • rezultati zavise od vere i istrajnosti pojedinca

Kako izgledaju konsultacije? 

Konsultacije se odvijaju online, putem platforme Zoom. Na početku detaljno razgovaramo o vašim izazovima i ciljevima. Postavljam mnoga pitanja kako bi se utvrdila suština problema, nakon čega sledi personalizovana meditacija i preporuke za dalji rad.

Posle koliko vremena ima napretka?

Meditacija koja se koristi tokom konsultacija je potpuno personalizovana, usmerena na temu učesnika. Pruža podršku na telesnom i energetskom nivou, olakšavajući proces pročišćenja. Ova meditacija pomaže u uspostavljanju sigurnog i podržavajućeg mesta za dalji rad.

Više o meditaciji

Preporučuje se da se lične konsultacije imaju jednom u mesec i po dana ili šest nedelja. Periodizacija omogućava promenama da zažive. Tokom trajanja programa uvek me možete kontaktirati za dodatnu podršku. Postepeni napredak postaje primetan kako se intuicija izoštrava, a osećaj veće lakoće postaje novo normalno.

Meditacija

Zakažite konsultaciju

Tu smo za vas ako imate bilo kakva pitanja